Laten we het eens over discriminatie hebben

Laten we het eens over discriminatie hebben. Nederland pretendeert een land te zijn waar je alles mag en waar iedereen mag zijn, wie die is. Is dat wel zo? Nee dat is niet zo. Buiten het hokje mannetje vrouwtje komen, dat gaat niet, tenminste als je daar in blijft in zitten, want mocht je naar een ander hokje gaan, daar kunnen mensen niet tegen, dan moeten ze hun gedrag gaan veranderen en dat gaat niet, want daar zitten ze in vastgeroest. Al bij het woordje homo of lesbienne zijn er mensen waar de stoppen van doorslaan.
De aanvaarding van Transgenders is maar 60% wees onderzoek uit, dat was heel laag. Het COC doet daar weinig aan, dat is een clubje dat graag feest viert maar verder komen ze niet. Zolang de discriminatie van Transgenders zo hoog is, valt er niks te vieren. Ook daar heb ik een verhaal van, hoe het COCLimburg er alleen is voor de jongere en de oudere hebben ze afgedankt. Blijkbaar is het besef er niet. Dat de zelfmoorden onder transgenders het hoogste is van Nederland. Maar daar hebben ze gewoon lak aan.

Vrijwilligerswerk vergeet het maar. Fotoclub misschien, want dat is een van mijn hobby's ook niet. De maatschappij wil me niet meer, want ik mag me zelf niet meer zijn. Terwijl ik al mijn hele leven zo ben, zoals ik nu ben, maar ik heb het labeltje verandert en dat mocht niet van de zo tolerante Nederlander.

Parc Imstenrade,
AZC,
Cicero,
Seniorweb Langraaf,
Pergamijn,
Bejaardenhuis in Voerendaal,
Rob Houkens van Standy, op de Molenberg beroep Afbraakwerker.
Luc Schurer en Eefje Selder van de WMO in Heerlen


AZC

Permalink

 Bij het AZC zochten ze iemand die interesse heeft in Media en Pc. Daar schreef ik op natuurlijk ik kreeg ook een antwoord.


Hallo Viviënne,

 

Wat leuk dat je vrijwilligerswerk wil komen doen op ons AZC.

Op dit moment liggen veel activiteiten stil door de Coronamaatregelen. Op het moment dat het weer kan, zal ik contact met je opnemen.

 

Hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

Diana Wassen

 

Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)

AZC Heerlen


Corona tijd is al 2 maal voorbij, ik heb nooit meer wat vernomen. Is dat discriminatie, ik weet hen niet, maar onbeschoft is het zeer zeker. 


Comments