Discriminatie

We moeten het eens over discriminatie hebben!

Laten we het eens over discriminatie hebben. Nederland pretendeert een land te zijn waar je alles mag en waar iedereen mag zijn, wie die is. Is dat wel zo? Nee dat is niet zo. Buiten het hokje mannetje vrouwtje komen, dat gaat niet, tenminste als je daar in blijft in zitten, want mocht je naar een ander hokje gaan, daar kunnen mensen niet tegen, dan moeten ze hun gedrag gaan veranderen en dat gaat niet, want daar zitten ze in vastgeroest. Al bij het woordje homo of lesbienne zijn er mensen waar de stoppen van doorslaan.
De aanvaarding van Transgenders is maar 60% wees onderzoek uit, dat was heel laag. Het COC doet daar weinig aan, dat is een clubje dat graag feest viert maar verder komen ze niet. Zolang de discriminatie van Transgenders zo hoog is, valt er niks te vieren. Ook daar heb ik een verhaal van, hoe het COCLimburg er alleen is voor de jongere en de oudere hebben ze afgedankt. Blijkbaar is het besef er niet. Dat de zelfmoorden onder transgenders het hoogste is van Nederland. Maar daar hebben ze gewoon lak aan.

Vrijwilligerswerk vergeet het maar. Fotoclub misschien, want dat is een van mijn hobby's ook niet. De maatschappij wil me niet meer, want ik mag me zelf niet meer zijn. Terwijl ik al mijn hele leven zo ben, zoals ik nu ben, maar ik heb het labeltje verandert en dat mocht niet van de zo tolerante Nederlander.

Parc Imstenrade,
AZC,
Cicero,
Seniorweb Langraaf,
Pergamijn,
Bejaardenhuis in Voerendaal,
En nog vele anderen waar ik niks meer van gehoord heb.

Klassieke Muziek

Op dezelfde dag schreef ik ook op een vacature waar ze iemand zochten die van klassieke muziek hield en met mensen in een verzorgingshuis in Voerendaal 't Brook over klassieke muziek te praten.

Ik zelf ben een enorme liefhebber van klassieke muziek, heb ook veel platen en CD's met klassieke muziek, van Beethoven tot Poulenc, dat leek me wel iets, ondanks dat het een beetje uit mijn buurt was, maar goed ik zocht nu eenmaal vrijwilligerswerk en daar moet je ook wat voor over hebben en met bar slecht weer of te warm weer kon ik nog altijd gebruik maken van de Regiotax bedacht ik me.

Ik heb nog een mail ontvangen dat ze het ontzettend leuk vonden.
Wat leuk dat je interesse hebt in vrijwilligerswerk bij ’t Brook.
Ik heb je gegevens doorgestuurd naar mijn collega Robin Hendriks, zij zal binnenkort contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.
 
Met vriendelijke groet, Judith Schuitert Vrijwilligerscoördinator
 
Stichting Cicero Zorggroep St. Brigidastraat 3 Postbus 149 6440 AC  Brunssum

Het kennismakingsgesprek heb ik nooit gehad. Blijkbaar heeft deze Robin het meest voorkomende angstsyndroom met de naam Transfobie. De lockdown kwam en na de lock down, was er geen belangstelling meer tenminste ik heb niks meer vernomen.
Vacature staat nog altijd in de vacature bank en is er in gezet door Cicero, een ontzettend discriminerende organisatie, want daar heb ik meer op advertenties geschreven, waarvan ze van zeiden dat ze niet meer nodig waren, maar de advertenties bestaan nog steeds, ondanks dat ik telkens vraag, om ze weg te halen.

AZC

Bij het AZC zochten ze iemand die interesse heeft in Media en Pc. Daar schreef ik op natuurlijk ik kreeg ook een antwoord.

Hallo Viviënne,
 
Wat leuk dat je vrijwilligerswerk wil komen doen op ons AZC.
Op dit moment liggen veel activiteiten stil door de Coronamaatregelen. Op het moment dat het weer kan, zal ik contact met je opnemen.
 
Hopelijk tot snel!
 
Met vriendelijke groet,
Diana Wassen
 
Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)
AZC Heerlen

Corona tijd is al 2 maal voorbij, ik heb nooit meer wat vernomen. Is dat discriminatie, ik weet hen niet, maar onbeschoft is het zeer zeker
.