Jin

Hee V! Ik ben niet zo goed in complimenten geven maar wou alleen effe zeggen dat ik uw site erg goed vind. Ik heb ook een syndroom, maar weet niet welke. Mijn testosterongehalte is laag en ik ontwikkel geen spierballen! In de 3 weken krijg ik een injectie.  ook ik heb osteoporose en gebruik daarvoor medicijnen. Volgend jaar heb ik een afspraak bij de ziekenhuis voor controle.

Melissa

hey! ik vind het echt erg voor jullie!ik heb echt veel bewonderingen voor jullie! lieve groetjes melissa!

Erik

Hallo Vincent,
Je site is erg goed en zeer overzichtelijk. Ik kan het weten, ben eigenaar van een reclamebureau. Ook ik ben een klinefelter, welliswaar een halve, ik heb een normale X en een normale Y met tevens een chromosoom opgebouwd uit 2 x de lange arm van het X-chromosoom. Dit is een unieke combinatie medisch opgeschreven in Europa.
Ik herken veel dingen in jouw verhalen e.d.
Ben er snel door heen gelezen. Ik wil er nog een keer te tijd voor uittrekken om het geheel eens rustig, ontspannnen en goed lezen.
null

NN

Ik ben een Klinefelter, 59 jaar , ik heb ernstige osteoporose en epilepsie. Ik kan mezelf terug vinden in verschillende verhalen van u.

Josie van Etten

Beste Vincent,
Ik ben diep onder de indruk van wat je allemaal in je leven overkomen is en weet eigenlijk niet goed wat te zeggen.
Sterkte en ik bid voor je

Groetjes

B

Ik ben 19 jaar en ik weet sinds korte tijd dat ik klinefelter heb. Dat komt doordat ikzelf informatie heb opgezocht over mijn gezondheidstoestand. Ik weet zeker dat ik Klinefelter heb, bijna alle symptomen heb ik, maar (nog) niet allemaal in een onrustwekkende vorm. Ik heb nog met niemand gesproken over het syndroom. Wat raad jij aan wat ik nu moet doen? Ik weet niet goed wat de eerste stap is in dit proces. Sorry dat ik wanhopig klink, maar met andere mensen kan ik er (voorlopig) nog niet mee praten.
Dank bij voorbaat.
B.

Danny

Hoi vincent ,
Leuke website heeft u gemaakt , maar waar kan ik nu met lotgenoten
praten over klinefelter als dat al mogenlijk is? Waar kan ik die documentaire vinden ? Sorry dat ik zoveel vraag maar ik weet pas sinds een paar maanden dat ik klinefelter heb en kan er ook nog niet mee overweg. Met vr gr Danny

Matt Ellis

Vincent!  Wonderful website you have created!  I am very impressed.  I just wish I could read your words.  Stupid me --- all I know is English.  However, I can tell from browsing through your pages that you are very creative and have an eye for the unusual.  Your pages are crisp, clean, and perfectly laid out.  Thank you.

Your friend,

Matt
47,XXY
USA

Cord

Interessante Seite!

ich selbst bin betroffen

Interessante Adresse hierzu:

www.klinefelter.de/forum           (in duits)

Joke

Aha Happy Ik lees net dit stukje op je site:
"Passievrucht
18 september 2005 17:50
Op de TV is de film de Passievrucht. De man krijgt in het begin van de film de diagnose dat hij Klinefelter is. De auteur is totaal verkeerd gekozen. De regiseur heeft zich totaal niet verdiept in het zijn van Klinefelter. Ze kiezen een auteur die relatief klein is, die normale arm en beenlengte heeft, Die zwaar behaard is en een vrouwen versierder. dat zijn allemaal kenmerken die niet bij Klinefelter thuishoren. Dat doet allemaal afbreuk aan de film. De regisseur is een sukkel van de eerste orde. Er is maar een goed punt in de film. Iedereen wist dat hij Klinefelter was en daardoor geen kinderen kon verwekken. Hij wist het niet. Zou Glastra van Loon, die het boek geschreven heeft, ook een Klinefelter zijn geweest, want dat is het enige wat klopt met de werkelijkheid. Mij mij was het ook zo. Iedereen wist het, behalve ik."
Daarom wou ik dus weten wat je ervan vond, want ik had er ook zo deze bedenking bij!
Groetjes,
Joke

Joke

Heyhey, ik kwam op jouw site omdat het onderwerp Klinefelter toevallig in de kijker staat op www.gezondheid.be!  Ik wil je gewoon heel veel sterkte en succes wensen.  Ik vind het gewoon grof wat ze je aangedaan hebben Gasp
Wat Klinefelter was wist ik al wel, want ik heb ooit De Passievrucht gelezen en heb dat toen helemaal uitgezocht.  Ondertussen heb ik zowel het boek als de film in mijn bezit.  Heb jij het boek gelezen?  Wat vond je ervan?  
Groetjes,
Joke

Rene

Beste Vincent

gisteren met tranen in mijn ogen naar je documentaire gekeken, vele dingen die overeen komen met mijn jarenlange ervaringen. Ook ik ben een Klinefelter, weet het al vanaf mijn 12e, maar sinds kort pas begin ik te beseffen wat ik heb en wie ik ben. Weet me er echter nog geen raad mee, zal je site in ieder geval eens wat vaker bezoeken.

rene

Regina

hi Vincent,
had nu pas tijd om de documentaire te bekijken. Ben wel onder de indruk ervan! Gefeliciteerd en toi toi toi.
Ik denk, dat je veel lotgenoten kunt helpen en dat op vroeger leeftijd dan dat jij geholpen kon worden!
Als dat een van de missies in je leven is - ben je geslaagd!
je lijkt wel op een Apple -- steeds weer doorstarten en opnieuw beginnen - alsof er niets moelijks was!
Groetjes
Regina

jpluymakers

Indrukwekkend documentaire op L1. Wilde meer weten over Klinefelter en kwam zodoende ook terecht op uw website. Mijn complimenten voor de uitgebreide info en het "afschrijven" van verdriet en pijn uit uw levensloop. Veel succes toegwenst!
JPluymakers

Björn

Beste Vincent,

Gisteren heb ik geboeid gekeken naar de documentaire rondom jou en Klinefelter. Volgens mij wordt hij vandaag weer uitgezonden. Ik kijk 'm in ieder geval weer.
Ik herkende vrij veel dingen die jij beschreef in mijzelf terwijl andere symptomen van Klinefelter mij vreemd zijn.
Het verhaal rondom je familie komt er voor jou nog eens bij. Er zullen ongetwijfeld veel dingen gebeurd zijn die geleid hebben tot deze breuk. Familie heb je niet voor het uitzoeken, vrienden wel.

Ik wens je veel geluk en sterkte toe.
Groetjes van een mede-Mac gebruiker uit Midden-Limburg

Nico

Beste Vincent.
Wat een prachtige documentaire, ik ben trots op jou, wat je voor klinefelters betekend, het is jou verhaal, maar iedere klinefelter kan er zijn eigen dingen uit herkennen.
Vind het moedig van je om je verhaal te vertellen, en hoop dat je vele mooie reacties zult ontvangen.

       groet, Nico.

Davy

Beste Vincent,

Jammer genoeg kan ik TV Limburg niet ontvangen, want de docu lijkt me heel interessant. Ik heb ook last van een laag testosteron-gehalte, (waarschijnlijk geen syndroom van Klinefelter) en ben sinds kort begonnen met testosteron nemen. Dit in de vorm van minipleisters die je op je tandvlees plakt (in de VS al langer bekend). Nu maar afwachten Happy Ik wens je heel veel geluk en sterkte en natuurlijk ook veel hits op deze site!

Albert Hakens

Hallo Vincent,

Ik weet niet of je mij nog kent; in elk geval kan ik me jou nog goed herinneren. Wij hebben in een ver verleden samen gewerkt op de Eerste Kerkraadse Meubelbeurs in, de naam zegt het al, Kerkrade.

Wat ik me nog heel goed kan herinneren, is dat ik heel vaak met jou "in de clinch" gelegen heb. Toentertijd vond ik jou een heel vreemd ( zeg maar "weird" ) figuur, en had ik de nodige moeite om jou en je ideeen te begrijpen.

Vanmorgen zag ik in een flits, tijdens het zappen, jouw koppie op L1, bij de aankondiging voor de uitzending van komend weekend. Daardoor werd natuurlijk mijn nieuwsgierigheid gewekt.

Op mijn werk ( wat een luxe ) ben ik vanmogen meteen eens gaan Googlen, en zo kwam ik op jouw site terecht.

Nadat ik een groot deel gelezen heb van alle info die je geeft, snap ik nu, dat ik niet alleen het idee had dat jij wat anders was dan anderen, maar dat dat ook werkelijk zo is ( en was ).

Waar het op neer komt, is, dat ik je bij deze mijn oprechte excuses wil aanbieden voor wat ik in dat verre verleden allemaal wel niet tegen jou gezegd moet hebben: Net zoals bij jezelf kwam dit grotendeels voort uit onwetendheid.

Inmiddels ben ikzelf ook wat jaartjes ouder, kijk ik anders tegen de wereld en mezelf aan, en ben ik door jouw site, weer wat "meerwetend" dan voorheen.

Daarvoor bedankt, en tot slot: veel succes, en het ga je goed.

Albert

Herman Krieger

Beste Vincent,

omdat ik nergens een mogelijk vond jou op direkte weg een mailtje te sturen zeg ik hier maar even wat ik kwijt wil.

Maar vooraf van mij een groot compliment! Want dit, wat ik hier heb ervaren, wist ik nog niet. Dus heb ik veel geleerd. En wanneer je iets leert, is dat altijd goed - ook al ben je, zoals ik, 67 jaar. Ga zo maar door, want ongetwijfelt help jij een hele boel anderen die ook hiervan betroffen zijn.

Ben je er al achter gekomen? Mijn Nederlands is een redelijk goed vertaald Duits. Duits kan ik beter. Maar Duits is heel moeilijk om te leren. Zelfs een groot aantal duitse mensen hebben het daar moeilijk mee! Nu heb je in deze taal aangekondigt dat er een uitzending zal zijn. Zulk een mededeling zul je zeker niet iedere dag maken. Tóch maak ik je volgend voorstel: Wanneer je weer iets op Duits moet of wil schrijven stuur mij de tekst per e-mail vooraf en laat hem mij even overwerken / of vertalen. Dat zou ik heel graag voor je doen mits het niet uitloopt op duiztenden van bladzijden!

Met een hele boel goede wensen voor jou en je lotgenoten

Hermann Krieger, Duitsland

Elmer (schuilnaam)

Gisteravond zag ik Pascal vd Wielen met zijn boek 'Winter' bij Barend en Van Dorp. Zijn verhaal raakte mij. Ik ben vandaag op internet gaan zoeken en zag dat hij Klinefelder had. Hier had ik nog nooit van gehoord! Dus verder zoeken naar info en zo kwam ik ook op jouw site terecht. Ik heb er al e.e.a. gelezen en sjonge, wat treffend.
Ik wil je heel veel goeds wensen in je leven, alle kracht die je nodig hebt, heel veel LICHT en sterkte!!
Krachtig, dat je zo naar buiten treedt.

Lieve groet van Elmer (schuilnaam).

Leon van den Beucken

Keigoed dat er nu spoedig een documentaire komt op L1. Ik zal er zeker naar kijken.

Hetty Adams

Vincent een mooie website.
De dialoog tussen jouw en Dirk-Willem vind ik prachtig. Zo\'n verhaal kun je voor meerdere doeleinden gebruiken.

Ik herken er veel in, ook al heb geen klinefelter.

Veel succes op jullie levenspad.

Hetty

Harry Simon

heb ook xxy47 het werd mij verteld dat ik ks had op mijn 47jarige leeftijd maar het werd op mijn 12jaar vastgesteld mijn ouders hielden het geheim uit schaamte dat 1 van hun kinderen ks had en er niet mee over weg konden.ik ben nu 59.ik heb het er heel erg moeilijk mee dat ik anders ben dan andere mensen die niet ks hebben ik verwijt me ouders niks zij kunnen er niks aandoen dat genetisch iets fout is gegaan maar ik zit er mee.groetjes har.

Gavan

ick kann nur deutsch spreichen oder english und xxy spreichen!!!!!
danke dir fur eine gut idee......
hope all is well with you
and thanks for joining the recent xxy site
peace

Lacroix

Aan Iedereen die dit leest..

Ik ben een jongenman van 23, m'n ouders hebben mij verteld toen ik 17-18 jaar was dat ik Klinefelter had, wat het inhield wist ik toen nog niet, nu wel.
wat ik uit sommige stukken lees van mensen / personen is dat ze Sustanon spuiten..
Wat is Sustanon? wil hier graag meer informatie over..

ten 2e .. Hoe lang heeft iemand te leven met het Klinefelter Syndroom?

Jean Abeba

Hallo Vincent ,
Al ben ik geen Klinefelter ,ik spuit wel sustanon en herken ook veel ik je ervaringen vooral de familieverbanden .
veel liefde, geluk, en stabiliteit toegewenst  groet jean

Harry Simonds

hoi alles wat je geschreven hebt komt me zeer bekend voor het is net of ik in de spiegel kijk, ik ben nu 58 toen ik hoorde dat ik ks had was ik 46/47, iedereen wist het behalve ik,dat zegt toch genoeg of niet,ik heb 26jaar ten dienste gestaan van mensen en mezelf op de achtergrond geplaatst dank je dat je me hebt laten lezen groetjes har.

Peter

Ik ben een klinefelter en vraag me af of er nieuwe sustanon vormen komen want ik hoorde via via dat je iets onder de huid kunt krijgen dit zou volstaan voor 6 maanden, nu krijg ik elke 2 weken een sustanon injectie die veelal pijnlijk is. Wie weet het??

Nico

Vincent.
Weer met veel plezier je laatste stukje gelezen uit het dagboek 2006.
Geeft weer een goed gevoel.
ga zo door, jongen.