Men begrijpt het niet

Permalink
Bij de Vumc Genderdysforie komen jongens, mannen, die vrouw willen worden en meisjes, vrouwen die man willen worden. Dat  is simpel. Want de mannen zijn echte mannen met hun seksuele driften en echte vrouwen met hun seksuele driften en dan is vragen simpel, want volgens Freud, meen ik, leeft de mens alleen maar met zijn seksuele driften.  Maar om seksueel driften überhaupt te kunnen hebben heb je natuurlijk een hormoon nodig, hetzij oestrogeen bij vrouwen of testosteron bij mannen. 
Nu heb je dan de Klinefelters, die minimaal een X chromosoom te veel hebben. Zijn dat wel mannen. Als je bedenkt dat de spieropbouw vrouwelijk, de schouderbreedte vrouwelijk is de skeletbouw vrouwelijk is, de inplanting van het schaamhaar vrouwelijk is, de vetverdeling vrouwelijk is de huid vrouwelijk is, borsten heeft, sommigen hebben zelfs brede heupen (dat ontbreekt helaas bij mij), er is nog een penis aanwezig maar bij de meeste Klinefelters super klein is, dan is er weinig mannelijks aan een Klinefelter.
Als je dan vertelt dat ik nooit interesse heb gehad in een vrouw, dan geloven ze me niet. Maar ik heb ook nooit interesse gehad in een man. Dat kan men niet begrijpen, of moet ik zeggen wil men niet begrijpen, omdat het niet in het straatje past van de mensen die er normaal komen. Ik ben geen man, lichamelijk niet, geestelijk niet. Ik zit niet in een verkeerd lichaam, alleen dat lichaam is niet goed afgewerkt en door het vrouwelijk hormoon is die mogelijkheid er wel, om te zijn wie ik ben. Dat mijn ouders en de overheid mij het naamplaatje meneer hebben gegeven, dat is een foute keuze en zelf heb ik in 2003 dezelfde foute keuze gemaakt, door testosteron te gaan smeren, het is niet het hormoon dat bij me hoort. 
Jammer dat er geen psychologen zijn, die ook Klinefelter zijn, dan zou het een stuk gemakkelijker zijn, want bij die andere zit het eigen ik in de weg. 

De foto in de banner is van mijn hondje FUCHUR. Hij was gecastreerd. Men zou is het gedrag van een hond die niet gecastreerd  en als hij daarna gecastreerd is moeten bestuderen, dat zou hun heel wat wijzer maken. Een hond denkt niet, die doet wat de natuur in geeft. Toen mijn hond niet gecastreerd was, was hij niet te houden, hij moest aan de lijn. De testosteron zat in de weg, bij elk loops teefje was hij op jacht. Toen moest ik hem laten castreren, omdat zijn prostaat te groot was en plassen en poepen een probleem werd. Na een tijdje was de jacht afgelopen, hij kon rustig los lopen, hij week niet meer af van mijn zijde.  Het omgekeerde gebeurde nu. Vrouwtjes zaten achter hem aan, mannetjes ook en hij wilde er niks van weten, ieder keer als het gebeurden rende hij op mij af en smeekte help me alsjeblief en dan nam ik hem op en omdat ik groot ben was hij veilig of ik zette hem in het mandtje achter op mijn ligfiets en dan reden we weg. 
Zo is het ook met de Klinefelter, als het hormoon ontbreekt is er geen interesse in mannetjes of vrouwtjes soms willen die vrouwtjes wat en dan heb ik het maar gedaan, maar ik was ook snel uitgekeken, na 1 keer was het over. Ik begreep lange tijd niet waarom, nu begrijp ik het, alleen de psycholoog nog. 


Mijn hondje FUCHUR heb ik 5 mei 2017 moeten laten inslapen, hij was 18,5 jaar oud geworden het ging niet meer. Maar het was een fantastische tijd met hem. Veel geleerd over mezelf. Als je de honden leert kennen, leer je de mensen haten. 
Comments